Wonen in het Buitenland

Verhuizen naar het buitenland is het beste wat ons ooit is overkomen. Je leert niet alleen veel nieuwe dingen over de cultuur en het land waarin je woont maar je leert ook een hele hoop over jezelf. Daarnaast krijg je nieuwe kansen op het gebied van vriendschap, hobby’s en zelfs je vakgebied. Wij gingen al twee keer dit bijzondere avontuur aan en noemen naast Nederland ook Amerika en Singapore ons thuis. 

Verhuizen naar het buitenland doe je natuurlijk niet zomaar, er komt een hoop bij kijken. Op deze pagina delen wij onze persoonlijke avonturen en delen wij tips die handig zijn voor wanneer ook jij wilt gaan verhuizen naar het buitenland. Alleen onze verhalen zijn natuurlijk niet super spannend, daarom gaan (en zijn!) wij op zoek naar andere wereldburgers die graag hun buitenlandervaring met ons willen delen in de vorm van een gastblog. Wij hopen hiermee anderen te inspireren en een sprong in het diepe te wagen!

Ben je op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang 5 gratis offertes van ervaren verhuisbedrijven!

Op zoek naar een verhuisbedrijf? Vul onderstaand formulier in!