Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken? Dat vinden wij ontzetten leuk! Wij schrijven over alles wat met reizen en wonen in het buitenland te maken heeft. Heb je andere leuke ideeën? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar [email protected].

Met Kaat Keeps Going samenwerken kan op verschillende manieren:

  • Gastblogs. Wij delen graag onze kennis en het beruchte reisvirus met iedereen!
  • Product- of dienstreviews
  • Winacties of give-aways
  • Persreizen die passen bij de reisstijl van Kaat Keeps Going
  • Gesponsorde content zoals overnachtingen, activiteiten of transport
  • Gesponsorde berichten op social media

Media Kit
Bekijk hier onze media kit met de laatste statistische gegevens:

Gastbloggers gezocht!
Wil jij graag een gastblog plaatsen op Kaat Keeps Going? Dat kan! Wij zijn op zoek naar leuke en bijzondere emigratieverhalen. Ben jij (tijdelijk) naar het buitenland verhuisd en woon jij al minimaal 6 maanden op een super toffe plek? Bekijk dan deze pagina of stuur een email naar [email protected]

Disclaimer
Bij Kaat Keeps Going zijn wij open en eerlijk. Wij delen geen artikelen of werken niet met bedrijven samen waar wij niet 100% achter staan of die niet bij onze visie passen.
Daarnaast maken wij aan onze lezers duidelijk wanneer artikelen gesponsord zijn door bedrijven of wanneer deze geschreven zijn voor of door andere bloggers.

Wij proberen het plaatsen van banners zo laag mogelijk te houden, omdat wij deze niet vinden passen bij het uiterlijk van onze website. Daarentegen maken wij graag gebruik van affiliate links, omdat deze gemakkelijk in artikelen verwerkt kunnen worden.

Bedrijven die je voor gingen: