Hier vind je ons

Tripadvisor Contributor

Kaat Keeps Going is sinds 2010 lid van de grootste reiswebsite van de wereld: Tripadvisor. Wij gebruiken deze website niet alleen om onze eigen vakanties te plannen maar ook om onze eerlijke (dus niet verheerlijkte) mening te geven over restaurants, hotels en attracties. Al honderdduizenden medereizigers hebben wij mogen helpen met hun vakantieplanning. Volg ons en krijg als eerste de beste hotel en restaurant tips!

Nederlanders in het Buitenland

Woon of werk je in het buitenland? Of ben je van plan te (tijdelijk) naar het buitenland te verhuizen? Check dan deze website vol informatie over hoe je een verhuizing het beste aan kunt pakken. Lees verhalen van andere Nederlanders (zoals wij) in het buitenland of sluit je aan bij de actieve én gezellige Facebookgroep!

Blog Society

Blog Society is een platform waar je je eigen blogs kan plaatsen en ook blogs van andere kunt lezen. Daarnaast heeft het ook een ‘marktplaats’ waar je campagnes vindt waar je je voor in kunt schijven. Volg ons om op de hoogte te blijven van onze laatste blogs.