Over onsHoi, leuk dat je ons blog bezoekt!

Wij zijn Willem en Karin, geboren en getogen in het gezellige Brabant. Wij leerden elkaar kennen tijdens een rondreis in Mexico en nog geen jaar later maakten we samen een prachtige roadtrip door Australië. We wisten beide dat we nog veel avonturen gingen beleven!

Een jaar na onze Australië-reis, in 2014, hebben wij ons koude kikkerlandje verlaten en tijdelijk ingeruild voor het zonovergoten Durham in de staat North Carolina, gelegen aan de oostkust van Amerika. Hier leefden we volgens ‘The American Dream’, hard werken, het land verkennen en ons helemaal onder dompelen in de Amerikaanse cultuur. Een zeer bijzondere tijd waarin we ook op persoonlijk vlak ontzettend veel geleerd hebben.

In de lente van 2018 verhuisden we opnieuw. Dit keer naar een heel ander werelddeel. Willem heeft een baan gevonden in het hart van Azië: Singapore! Wij hebben het ontzettend naar onze zin hier en kijken uit naar alle nieuwe avonturen die we hier gaan beleven!

Al deze bijzondere en uitgebreide buitenland ervaring willen we natuurlijk niet voor onszelf houden maar juist met jullie delen! Op de website van Kaat Keeps Going vind je veel informatie over wonen in het buitenland. Algemene informatie maar ook toegespitst op Amerika en Singapore. Daarnaast vertellen wij ook over onze persoonlijke ervaringen, waar soms toch wel wijze lessen uitgehaald kunnen worden!

Wij vinden het ook ontzettend leuk om te reizen en onze nieuwe leefomgeving te ontdekken. Of liever gezegd, het nieuwe werelddeel! Wij delen de meest uiteenlopende reistips maar specialiseren ons op roadtrips en duikvakanties. Deze combinatie is onze favoriet! 

Heb jij vragen over wonen in het buitenland? Heb je hulp nodig bij het plannen van een toffe roadtrip? Wij helpen je graag vooruit! Stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram of neem contact met ons op via de email: [email protected]

Lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Wij vinden van wel! Stuur ons een email naar [email protected] of bekijk op onze ‘samenwerkingspagina‘ welke diensten wij aanbieden.

Tripadvisor Contributor

Wij gebruiken deze website niet alleen om onze eigen vakanties te plannen maar ook om onze eerlijke (dus niet verheerlijkte) mening te geven over restaurants, hotels en attracties.  Volg ons, houdt onze toekomstige trips in de gaten en krijg als eerste de beste hotel en restaurant tips!

Nederlanders in het Buitenland

Woon of werk je in het buitenland? Of ben je van plan te (tijdelijk) naar het buitenland te verhuizen? Check dan deze website vol informatie over hoe je een verhuizing het beste aan kunt pakken. Lees verhalen van andere Nederlanders (zoals wij) in het buitenland of sluit je aan bij de actieve én gezellige Facebookgroep!

Blog Society

Blog Society is een platform waar je je eigen blogs kan plaatsen en ook blogs van andere kunt lezen. Daarnaast heeft het ook een ‘marktplaats’ waar je campagnes vindt waar je je voor in kunt schijven. Volg ons om op de hoogte te blijven van onze laatste blogs.