Over onsHoi, leuk dat je ons blog bezoek!

Wij zijn Willem en Karin, geboren en getogen in het gezellige Brabant. Wij leerden elkaar kennen tijdens een rondreis in Mexico en nog geen jaar later maakten we samen een prachtige roadtrip door Australië. We wisten beide dat we nog veel avonturen gingen beleven!

Een jaar na onze Australië-reis, in 2014, hebben wij ons koude kikkerlandje verlaten en tijdelijk ingeruild voor het zonovergoten Durham in de staat North Carolina, gelegen aan de oostkust van Amerika. Hier leefden we volgens ‘The American Dream’, wat eigenlijk vooral veel werken betekent (maar dat zeggen ze nooit tegen andere mensen). The American Dream is dan ook écht niet aan ons besteed: met 2 weken vrij per jaar kun je niet veel! Toch probeerden we er zoveel mogelijk op uit te gaan en mooie reisjes te maken in zowel Amerika als de rest van de wereld.

In de lente van 2018 verhuisden we opnieuw. Dit keer naar een heel ander werelddeel. Willem heeft een baan gevonden in het hart van Azië: Singapore! Wij hebben het ontzettend naar onze zin hier en kijken uit naar alle nieuwe avonturen die we hier gaan beleven!

Op onze website kun je van alles lezen over reizen in de vorm van tips, persoonlijke reisblogs en voorbeeld reizen. Daarnaast schrijven wij ook over ons wonen in het buitenland en onze maandelijkse avonturen in Singapore. 


Lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Wij vinden van wel! Stuur direct een berichtje naar info@kaatkeepsgoing.nl of bekijk op onze ‘samenwerkingspagina’ welke diensten wij aanbieden. We hopen snel wat van je te horen!

Golden Gate Bridge, San Francisco 2018