Keep Kaat Going

Hallo lieve lezer,

Heel erg bedankt dat je ons blog komt bezoeken! Zonder jullie positieve reacties zou ik (Karin) deze hobby nooit verder opgepakt hebben. Ondanks dat bloggen stiekem veel tijd kost en wij ook erg druk zijn met onze full-time banen, werken wij (vrijwel dagelijks) met ontzettend veel plezier aan de website! Wij hopen nog lang door te kunnen gaan en lezers te kunnen voorzien met reistips en -blogs van over de hele wereld.

Sinds 2017 is Kaat Keeps Going een officiële website geworden en dat kost natuurlijk wat geld. Aangezien wij de hele wereld over huizen, kom ik regelmatig zonder werk te zitten. Daarom zou het fijn zijn om (in een ideale wereld) wat geld te kunnen verdienen met mijn blog. Dit om de kosten eruit te halen zodat ik meer blogs en informatie kan blijven posten.

Veel websites zie je vol staan met reclame en speciale banners. Dit soort informatie vinden wij niet alleen lelijk voor de layout maar ook vaak erg irritant. Wij kunnen ons voorstellen dat jij als lezer dat ook vindt. In plaats daarvan gebruiken we ‘affiliate’ links. Van sommige websites zijn wij dus een zogenoemde ‘affiliate’ of partner. Klik jij op deze linkjes dan wordt je direct doorverwezen naar de website van het desbetreffende bedrijf. Op de achtergrond wordt van alles gemeten en weet het bedrijf dat je doorverwezen bent via onze website. Als jij een hotel boekt of een product koopt via deze linkjes dan betaald het bedrijf ons een klein percentage uit.

Wees niet bang: Het kost jou geen cent extra! Dat is nu juist het mooie ervan.

Niets is verplicht natuurlijk maar mocht je wat boeken via onze website dan zijn wij ontzettend dankbaar!

Veel reisplezier!

Wij zijn affiliate partners met:

VERSIO

Op zoek naar webhosting of een domeinnaam? Sluit het af bij VERSIO. Wij zijn al jaren tevreden met dit bedrijf. Klik op de bovenstaande afbeelding om te kijken wat VERSIO aanbiedt. 

Booking.com

Booking.com

Op zoek naar het perfecte hotel voor je volgende vakantie? Boek dan via Booking.com. Altijd goede deals, ook last minute. Wil je ons steunen? Boek dan door op de bovenstaande Booking.com afbeelding te klikken.

Triptold

Wil je ook graag reizen zoals wij? Onze reis door New England & Upstate New York is nu compleet met vlucht en hotels te boeken via Triptold.com! Klik op de bovenstaande afbeelding om direct te boeken! Of heb je zelf een super leuke rondreis die je wilt delen? Dat kan hier.