Keep Kaat Going

Hallo lieve lezer,

Heel erg bedankt dat je ons blog komt bezoeken! Zonder jullie positieve reacties zou ik (Karin) deze hobby nooit verder opgepakt hebben. Ondanks dat bloggen stiekem veel tijd kost en wij ook erg druk zijn met onze full-time banen, werken wij (vrijwel dagelijks) met ontzettend veel plezier aan de website! Wij hopen nog lang door te kunnen gaan en lezers te kunnen voorzien met reistips en -blogs van over de hele wereld.

Sinds 2017 is Kaat Keeps Going een officiële website geworden en dat kost natuurlijk wat geld. Aangezien wij de hele wereld over huizen, kom ik regelmatig zonder werk te zitten. Daarom zou het fijn zijn om (in een ideale wereld) wat geld te kunnen verdienen met mijn blog. Dit om de kosten eruit te halen zodat ik meer blogs en informatie kan blijven posten.

Op onze website maken wij voornamelijk gebruik van affiliate links. Van sommige websites zijn wij dus een zogenoemde ‘affiliate’ of in het Nederlands partner. Klik jij op deze linkjes dan wordt je direct doorverwezen naar de website van het desbetreffende bedrijf. Op de achtergrond wordt van alles gemeten en weet het bedrijf dat je doorverwezen bent via onze website. Als jij een hotel boekt of een product koopt via deze linkjes dan betaald het bedrijf ons een klein percentage uit.

Wees niet bang: Het kost jou geen cent extra! Dat is nu juist het mooie ervan!

Niets is verplicht natuurlijk maar mocht je wat boeken via onze website dan zijn wij ontzettend dankbaar!

Veel reisplezier!

Op onze website vind je affiliate links van:

Sirelo Internationaal Verhuizen

Booking.com

Booking.com

Triptold

Bol.com

ReizenReizen

Sunny Cars

autohuur USA

Rentalcars

FOX Verre Reizen

FOX, verre reizen van ANWB | FOX.nl

VERSIO Hosting