E-book

Het Emigratie Verhuisplan
Emigreren: Waar Moet Ik Beginnen?!

Ga jij emigreren, tijdelijk in het buitenland wonen of op uitwisseling naar een universiteit? Je hebt geen idee waar je moet beginnen of waar je informatie kunt vinden? Dan is dit hét e-book voor jou!

E-book: Het Emigratie Verhuisplan

Tijdelijk een speciale lanceerprijs van 3,50 (excl. btw)

Waarom schreef ik dit e-book?

Tijdens onze eerste internationale verhuizing naar Amerika waren we een groot gedeelte van onze tijd kwijt met lezen en informatie verzamelen. Wat moeten we allemaal regelen? Waar moeten we rekening mee houden? Waar kunnen we dit allemaal vinden?

Online is natuurlijk wel het een en ander te vinden, maar uit ervaring kunnen wij zeggen dat er een hoop belangrijke informatie moeilijk te vinden is. Hetzelfde gebeurde tijdens onze tweede internationale verhuizing naar Singapore. Vier jaar later en nog steeds blijkt een hoop informatie onvindbaar. Ook tijdens deze verhuizing zijn we regelmatig van het kastje naar de muur gestuurd om de juiste antwoorden op onze vragen te vinden. Beide keren heeft het zoeken naar informatie ons ontzettend veel tijd gekost. Daarnaast zorgde het ook voor de nodige stress en frustratie.

Herken jij dit ook?

Wellicht ben jij nu de eerste stappen aan het zetten voor je permanente emigratie, uitwisseling naar een leuke universiteit of voor een tijdelijk expatavontuur. Er komen honderden zaken ineens op je af en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Alles lijkt prioriteit te hebben. Of misschien zit je al verder in het process en loop je tegen dezelfde problemen aan als wij ervaarden tijdens onze internationale verhuizingen. Je bent op zoek naar informatie die je nergens gevonden krijgt. Wij herkennen het maar al te goed! 

Zoek niet verder!

In het Emigratie Verhuisplan hebben wij al onze emigratiekennis gebundeld en willen wij jou op weg helpen tijdens het verhuisproces. We nemen je stap-voor-stap mee door de zes maanden van het voorbereidingsproces. Wij geven antwoord op de vragen ‘Wat moet ik regelen?’ en ‘Waar kan ik dat vinden?’ Dit zorgt ervoor dat jij véél minder tijd kwijt bent met uitzoeken. Het wiel hoeft immers niet opnieuw uitgevonden te worden. 

Het Emigratie Verhuisplan is een digitaal e-book. Dat wil zeggen dat je na aankoop via een link het e-book gemakkelijk kunt downloaden. Dit is geen fysiek boek en deze is ook niet beschikbaar. Het e-book is op verschillende elektronische apparaten te lezen zoals telefoon, iPad en laptop. 

Het e-book is niet te retourneren omdat het hier gaat om een digitaal bestand.

  • Het Emigratie Verhuisplan bestaat uit 42 pagina’s.
  • Handige printables zoals ‘De 6 Maanden Checklist’ en notitiebladen
  • Een 6 maanden stap-voor-stap verhuisplan 
  • Onze persoonlijke verhuistips
  • Een lijst met internationale verhuisbedrijven
  • Aanvraag voor 5 gratis verhuisoffertes
  • Een lijst met goede expatverzekeringen
  • Handige websites voor naslagwerk
  • Leuk leesmateriaal, want genieten hoort er ook bij!

Dit e-book is voor iedereen die (tijdelijk) gaat verhuizen naar het buitenland. Het Emigratie Verhuisplan is een algemene gids. Dat wil zeggen dat je deze voor elk land of soort verhuizing kunt gebruiken. Super handig dus! 

Let op dat niet iedere verhuizing naar het buitenland hetzelfde is. Dit e-book is een hulpmiddel. Het kan zijn dat je extra zaken moet regelen die niet in dit e-book vermeld staan. Kaat Keeps Going is hier niet voor verantwoordelijk.

*Niet elke verhuizing naar het buitenland is hetzelfde. Dit e-book is een hulpmiddel. Het kan zijn dat je extra zaken moet regelen die niet in dit e-book vermeld staan. Kaat Keeps Going is hier niet voor aansprakelijk.