USA,  Wonen in Amerika

De Amerikaquiz: Hoe Amerikaans ben jij eigenlijk? Doe de test!

Welkom bij de tweede Amerikaquiz van Kaat Keeps Going! De eerste quiz was zo’n succes dat we besloten hebben om een tweede in elkaar te zetten voor echte Amerikafans! Doe je mee?


Amerika-maand op Kaat Keeps Going

Heb jij de afgelopen maand onze Kaat Keeps Going Facebookpagina in de gaten gehouden? Dan heb je vast super veel leuke content voorbij zien komen. Ben je nieuw op de website? Like en volg onze pagina om de laatste blogs, foto’s en tips terug te kijken.

Doe mee aan de tweede Amerikaquiz!

In het kader van de Amerika-maand hebben we nogmaals een quiz opgesteld met een, het kan ook niet anders, Amerikaans thema. In de vorige Amerikaquiz testen we je algemene kennis van het land. Pittige vragen, maar we kregen te horen dat de quiz zeer leerzaam was!


Heb jij de kennisquiz al gemaakt?
Zo niet, klik dan hier!

Deze keer zijn we benieuwd naar hoe Amerikaans jij eigenlijk bent. We stellen je tien vragen waaronder enkele kennisvragen maar ook naar je persoonlijke mening. Op basis van je antwoorden berekenen we hoe Amerikaans jij bent.

Ben je klaar met de quiz? Vul dan je naam en e-mail in. (Deze gegevens worden nooit met andere partijen gedeeld!) en druk op verstuur. De resultaten krijg je direct in je mailbox. Vergeet niet je spam te controleren mocht je geen e-mail binnenkrijgen.

Heel veel succes! En deel vooral de resultaten: Wij zijn heel benieuwd!

[qsm quiz=2]


Meer leuke Amerikatips lees je hier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: