Duikvakanties

Coronatijd: Vanaf je bank duiken met deze duikacties van SSI en PADI

Baal jij ook als een stekker dat je niet kunt duiken door deze vervelende coronapandemie? Wellicht had je een toffe duikvakantie geboekt, maar valt deze nu compleet in het water. Ontzettend vervelend! Wij begonnen ook al bijna ontwenningsverschijnselen te krijgen. Maar gelukkig kwam ik net op tijd deze handige duikacties van PADI en SSI tegen! Ook in tijden van thuis op de bank zitten kun je je verdiepen in de prachtige onderwaterwereld en je duikkennis verder uitbreiden!

Wij zijn deze week al begonnen aan de cursus van SSI. Welke actie of cursus kies jij? Laat het ons weten in de comments!


Vraag nu het gratis ‘Science of Diving’ lespakket aan bij SSI!

SSI geeft momenteel een gratis lespakket weg van de specialty ‘Science of Diving’. Science of Diving is een kennisprogramma over de natuurkundige achtergrond van verschillende duikziektes, wat duiken voor invloed heeft op je lichaam en je duikuitrusting en ook komen er verschillende aspecten van de onderwaterwereld aan bod.

Deze cursus bestaat uit meer dan 100 pagina’s aan lesmateriaal wat goed is voor zo’n 12-20 uur aan leesplezier.

Kennisprogramma’s zijn interessant voor wanneer je meer wilt weten over de achtergrond van het duiken. Daarnaast zijn ze ook nog eens super handig omdat je er niet het water voor in hoeft! Voor deze specialty kun je thuis op je eigen gemak studeren en in een klaslokaal je examen doen. Vraag bij je duikschool na of ze eventueel een online examen aanbieden.

Je kunt nu via de SSI website gratis het lespakket ‘Science of Diving’ downloaden! Let op: Dit is alleen het lespakket, hierbij zit geen examen. Neem contact op met je lokale duikwinkel om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een examen.


En wees niet getreurd als je PADI bent. Wist je dat de specialty certificaten van beide organisaties uitwisselbaar zijn? Heb je je PADI Open Water, dan kun je gewoon deelnemen aan deze actie!


PADI vs SSI: Wat is nu eigenlijk het verschil?
Wij zochten het voor je uit!


Krijg 25% korting op diverse PADI eLearning cursussen

Naast de leuke actie van SSI heeft ook PADI op dit moment een leuke actie. Want zoals ze zelf zeggen ‘Adventure does not have to wait!’ PADI geeft namelijk 25% korting op diverse online eLearning cursussen.

Altijd al je Open Water willen halen? Wellicht wil je verder met je Advanced Open Water? Of misschien wil je jezelf specialiseren? Dan is dit nu je kans! PADI geeft je een heel jaar de tijd om je online cursus af te ronden en contact te leggen met je lokale duikschool voor je training in het water. Wanneer de Corona voorbij is, ben jij direct gecertificeerd en kun je over de hele wereld de mooiste duiken maken!


PADI biedt deze korting aan op de volgende cursussen: Open Water, Advanced Open Water, Enriched Air Nitrox, Rescue, Digital Underwater Photography, Scuba Tune-up, Dive Theory and Divemaster.

Wees er snel bij want de actie geldt nog maar tot 27 april 2020!Disclaimer: Dit artikel is niet in samenwerking met SSI en PADI geschreven, Kaat Keeps Going is daarom niet verantwoordelijk voor het stopzetten en eventuele veranderingen aan deze duikacties. Lees voor aanschaf altijd de voorwaarden of neem contact op met je lokale duikschool. Aan deze duikacties kunnen kosten aan verbonden zitten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *