Reisblogs Midden-Amerika

Mexico: even relaxen in Cancun

Hallo allemaal,

Met zenuwen zit ik deze blog te schrijven, want over een paar uur vertrekken we naar Nederland! We hebben allebei veel zin om iedereen weer te zien!
Maar voordat we de drukke kersttijd in Nederland tegemoet gaan, hebben we de afgelopen dagen lekker weten te relaxen in, nergens minder dan, Cancun Mexico! Willem heeft samen met zijn professor een artikel geschreven en dit gingen ze presenteren op een conferentie in Cancun. Zijn professor vertelde dat er regelmatig partners en andere gezinsleden meegingen, dus voor ons was de keuze snel gemaakt!

Vorige week zaterdag vlogen we richting Mexico. 2 vluchten: 1 van een klein uurtje en de andere van ongeveer 2,5 uur. Eenmaal buiten sloeg de warme lucht om je heen en brandde de zon er goed van. Ondanks dat het toch nog 23 graden was in Durham!
Na een half uur rijden kwamen we aan bij ons hotel, Grand Fiesta Americana Coral Beach. Prachtig hotel, erg groot en luxe. Maar door de opzet leek het toch een stuk kleiner dan het eigenlijk was.

IMG_3549
Uitzicht balkon
pano7
Aan het zwembad
IMG_0824
Op het strand
IMG_0818
Lekker ontbijten in de ochtend

We zouden hier 4 nachten slapen. Ik heb deze dagen heerlijk aan het strand en zwembad gelegen. Willem heeft zijn tijd verdeeld in op het strand liggen, naar de conferentie gaan en een examen maken. Het was erg relax allemaal.

DSCN3576
IMG_3556
‘s Avonds hebben we vooral tijd doorgebracht in Cancun. Ofja niet in Cancun zelf maar in de hotelstrip. Luxe resorts met barretjes, restaurants en veel clubs. Niet echt iets voor ons maar we snappen wel waarom alle tiener Amerikanen hier Spring Break gaan vieren. Bovendien zijn de restaurantjes niet duur (als je die niet toeristische opzoekt) en het eten is er erg lekker!

IMG_0802

Hier hadden we wel lekker willen overwinteren, maar zoals gezegd kijken we ook enorm uit om weer naar Nederland te komen! Over 6 uur vertrekt ons vliegtuig. Tot morgen allemaal!

Groetjes Karin en Willem

2 Comments

  • Lianne

    Nou dat hotel ziet er super uit. Fijn dat jullie zo genoten hebben en het weer zo goed was.
    Ook hier loopt de spanning op en wij kunnen niet wachten tot jullie er zijn. Nog maar een nachtje slapen (als dat gaat lukken). Jeahhhhhh.
    Tot morgen😃😃😃😃😃 xx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: