Wonen & Werken USA

Livin’ in the USA!

Hallo Allemaal!

Zoals jullie weten vertrekken wij binnenkort naar the US of A! Over 7 weken zijn we druk bezig met ons appartementje, om deze leuk in te richten. En waarschijnlijk met ook met een hoop andere dingen.

Het afgelopen half jaar hebben we dan ook niet stil gezeten: Na vele aanmeldingen én acceptaties bij universiteiten heeft Willem zijn studiekeuze laten vallen op Duke University in Durham, North Carolina.

Vervolgens is zijn visum geregeld en hebben we gekeken naar diverse appartementen. Ons oog is gevallen om een leuk appartement dicht bij de campus en zijn afdeling. Momenteel wordt het helemaal gerenoveerd, dus dat komt mooi uit.
Vliegtickets waren daarna aan de beurt en daarbij is ook mijn, weliswaar tijdelijk, visum geregeld. Na 2 maanden ga ik nog een keertje terug naar Nederland om mijn deel te regelen.

Ondertussen heeft Willem zijn Fulbright beurs binnen gesleept! En heeft hij zijn diploma gehaald!

Het is een spannende tijd en we hebben er dan ook erg veel zin in!!!

Via deze blog wil ik jullie thuis (zo nu en dan) op de hoogte houden van onze Amerikaanse avonturen. Wil je bericht krijgen als ik wat geschreven heb? Meld je dan links aan voor de mailinglist en krijg je automatisch bericht via de email! Ik zal de blog namelijk niet continue breed verspreiden.

Groetjes Karin en Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: