Over ons

14527387_10154601111943593_1392918624_n
Hiken in de Blue Ridge Mountains, NC

Hoi, leuk dat je ons blog bezoek!

Toen ik, Karin, nog een klein meisje was namen mijn ouders mij al mee de wereld over: van zomervakanties in diverse Europese landen, naar Noord-Afrika en een rondreis door het westen van Amerika. Reizen en avontuur is er met de paplepel ingegoten!
In 2010 ben ik deze pagina gestart voor mijn eerste reis naar Azië. De toen nog waarbenjij.nu pagina was een makkelijke manier om familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn avonturen.

Willem reisde al vanaf jonge leeftijd met zijn familie door Europa. In 2010 maakte hij zijn eerste verre reis naar Thailand. Hij heeft altijd een grote interesse gehad ik andere culturen. Daarnaast houdt hij van bijzonder en lekker eten. Niets is te gek voor hem!

Willem en ik leerde elkaar kennen tijdens een rondreis in Mexico en nog geen jaar later maakte we samen een prachtige reis door Australië. We wisten beide dat we nog veel avonturen gingen beleven.
Een jaar na onze Australië reis, in 2014, hebben wij ons koude kikkerlandje verlaten en ingeruild voor het zonovergoten Durham in de staat North Carolina, gelegen aan de oostkust van Amerika. Hier leven we volgens ‘The American Dream’, wat eigenlijk vooral veel werken betekent (maar dat zeggen ze nooit tegen andere mensen). The American Dream is dan ook écht niet aan ons besteed: met 2 weken vrij per jaar kun je niet veel! Toch proberen we er zoveel mogelijk op uit te gaan en de Amerikaanse cultuur in ons op te nemen.

Met deze reisblog willen we jullie thuis meenemen op onze avonturen in onze nieuwe leefomgeving. Los van Florida, D.C. en New York blijft de oostkust toch een minder populaire bestemming. Vreemd, want het barst van de natuur, grote steden, prachtige stranden en vooral veel cultuur en historie. Aan ons de taak om oost-Amerika beter in kaart te brengen en te laten zien wat er allemaal wel niet te doen is.

Niet getreurd, onze blogs blijven niet alleen binnen Amerika. We nemen je mee de hele wereld over!

In onze rubriek ‘Lifestyle‘ kun je lezen hoe ons het leven in Amerika vergaat.

Wil je weten welke autoroutes leuk zijn? Wat voor eten je kunt maken tijdens je kampeerreis? Of wat de highlights zijn van een bepaalde staat? Dit en nog veel meer kun je lezen in onze compleet nieuwe rubriek ‘Reistips‘!

Groetjes Karin & Willem


Lijkt het je leuk om ons te volgen? Dat kan!

Meld je rechts aan voor automatische nieuwsbrieven. Vul je e-mail in en klik op [Volg ons!]

Facebook – https://www.facebook.com/kaatkeepsgoing/

Instagram – https://www.instagram.com/kaat_keeps_going/

E-mail – info@kaatkeepsgoing.nl


In samenwerking met:

Ga je verhuizen naar het buitenland? Check deze website voor tips of sluit je aan bij de gezellige NIHB community op Facebook!