Over ons

Hoi, leuk dat je ons blog bezoek!

Wij zijn Willem en Karin, geboren en getogen in het gezellige Brabant. Wij leerden elkaar kennen tijdens een rondreis in Mexico en nog geen jaar later maakten we samen een prachtige rondreis door Australië. We wisten beide dat we nog veel avonturen gingen beleven!

Een jaar na onze Australië-reis, in 2014, hebben wij ons koude kikkerlandje verlaten en tijdelijk ingeruild voor het zonovergoten Durham in de staat North Carolina, gelegen aan de oostkust van Amerika. Hier leven we volgens ‘The American Dream’, wat eigenlijk vooral veel werken betekent (maar dat zeggen ze nooit tegen andere mensen). The American Dream is dan ook écht niet aan ons besteed: met 2 weken vrij per jaar kun je niet veel! Toch proberen we er zoveel mogelijk op uit te gaan en mooie reisjes te maken in zowel Amerika als de rest van de wereld.

In 2018 verhuizen we opnieuw maar dit keer naar een heel ander werelddeel. Willem heeft een baan gevonden in het hart van Azië: Singapore! Momenteel zijn we druk bezig met zaken regelen voor deze verhuizing.

Toen ik, Karin, nog een klein meisje was namen mijn ouders mij al mee de wereld over: Van zomervakanties in diverse Europese landen, naar Noord-Afrika en een rondreis door het westen van Amerika. Reizen en avontuur is er met de paplepel ingegoten!
In 2010 ben ik deze pagina gestart voor mijn eerste reis naar Azië. De toen nog waarbenjij.nu pagina was een makkelijke manier om familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn avonturen. Inmiddels is de website flink uitgebreid.

Willem reisde al vanaf jonge leeftijd met zijn familie door Europa. Hij heeft altijd een grote interesse gehad ik andere culturen. In 2010 maakte hij zijn eerste verre reis naar Thailand. In 2013 ging Willem een half jaar als uitwisselingsstudent naar Australië, waar hij de tijd van zijn leven had. Niet snel daarna maakte hij (samen met mij) de keuze om verder te gaan studeren in Amerika. Naast al het reizen houdt hij van bijzonder en lekker eten. Niets is te gek voor hem!

Op Kaat Keeps Going vind je verschillende rubrieken: Onze reisblogs uit verschillende werelddelen die wij proberen bij te houden tijdens (of na) het reizen.

Daarnaast geven we ook de meest uiteenlopende tips in de rubriek Reistips. Mooie autoroutes, highlights van bepaalde staten of tips waar je lekker vegetarisch of veganistisch kunt eten. Je vindt het daar!

Wil je meer weten over hoe ons leven er in Amerika aan toe gaat of hoe onze verhuizing naar Singapore verloopt? Neem dan een kijkje in de rubriek Lifestyle‘.

Veel leesplezier!

Groetjes Karin & Willem


Lijkt het je leuk om ons te volgen? Dat kan!

Meld je rechts aan voor automatische nieuwsbrieven. Vul je e-mail in en klik op [Volg ons!]

Facebook – https://www.facebook.com/kaatkeepsgoing/

Instagram – https://www.instagram.com/kaat_keeps_going/

E-mail – info@kaatkeepsgoing.nl